FITNESSSporten op maat

Bij Martinique Fitness staat een uitgebreid gamma moderne cardio- en kracht toestellen van Technogym ter beschikking van de fitnessers.

Een persoonlijk gericht trainingsprogramma wordt opgesteld door onze deskundige trainers. In een intake-gesprek peilen we naar uw doelstellingen en eventuele beperkingen (blessures, medicijn-gebruik) . Vervolgens wordt uw huidige conditie gemeten door middel van een fietstest. Daarna wordt een persoonlijk programma opgesteld en uitgelegd. Om u optimaal te begeleiden vragen wij u wel een afspraak te maken voor uitwerking van het programma.

Het programma kan gericht zijn op krachttraining (aflijnen en/of spieropbouw) en/of cardio-training (conditie opbouw / calorieverbranding). Ook kan het programma gericht zijn op de voorbereiding voor een bepaald doel (bv beklimming Mont Ventoux) of voor een bepaalde sport (wielrennen, voetbal, cross, …).

Voor ervaren fitnessers is vrij sporten natuurlijk ook altijd mogelijk. Onze trainers leggen ongekende toestellen wel uit en geven wel de gewenste toelichtingen.

Indien u intensievere begeleiding wil dan bestaat de mogelijkheid u te laten begeleiden door een personal trainer. Vraag naar de mogelijkheden aan de balie.

 
rood halter

 
@ximcreations.be